nails
2011-01-27 • 13:08:39

eftersom jag är sjuk så har jag bara tagit de lungt och vilat mest..
kollat på tv:n och film. jag passade på o göra en fransk manikyr. som jag för en gångs skull blev gaanska nöjd med.sänger in en bild. hihi

mobilbild så den kanske inte blev så bra. men det syns i alla fall

sjuuk...
2011-01-27 • 13:01:40

hallå!:)
ont i halsen,huvet,öronen..inge kul,mår inge bra idag,så jag är hemma från skolan.ja va även hemma igår för jag mådde lika dåligt då): usch,fy och blääh.missar ett prov som vi hade idag så det blir till o göra det imorn ist.
jag ska i alla fall gå på skolan imorn!
jag kommer få en superduper helg känner jag.Imorn ska jag och krillebby gå på bio (ingen aning om vilken bio än så länge) sen sover han hos mig.myspysigt! på lördag blir det badet med folk sen måste jag typ hem runt 4,för lillsyrran ska konfimera sig,så då blir det fika med släkten osv..efter det så åker jag in till stan igen för att sova hos erika,vi ska hyra film och äta en massa gotttt.:)
på söndag blir det skoteråkning med ida svedberg,sjukt jävla kul kommer vi ha det i alla fall!:) jaaa,så ser min helg ut och allt är planerat och bestämt.kul kul.
puss och kram.
jag bjuder på en bild på mina fina vänner♥

en kväll hemma hos emelie.


Kristoffer♥Linda
2011-01-23 • 19:45:56


vovve!
2011-01-23 • 19:09:49

lägger in en bild på våran nya söta familjemedlem.vid namn,Gustav hihi!





23 januari
2011-01-23 • 18:45:07

men hejdär!:)
inte bloggat på länge nu känenr jag.haha
jag har i alla haft en super helg.älsklingen kristoffer sov här i fredags,i lördags for jag på boda borg med erika och stefan,sen efter det så gick jag och erika ner till henne och käkade en riktigt god middag.hur kul som helst hade vi den dan.men sjukt trött efter hela den dagen,vi var där typ 11 på förmiddagen sen for vi hem runt 9 på kvällen,så det blev en lång dag.så idag har man en riktigt skön träningsvärk över hela kroppen! hehe.
idag har jag bara varit hemma,pluggat och chillat helt enkelt:)
jag har nämligen en inlämningsuppgift som ska in imorn som handlar om tjocka barn.sen har har jag två prov till vekan också,plus engelska glosor.så jä*kla irriterande när man får en massssssa uppgifter och läxor som ska vara inlämnat och klart samma vecka..aja,jag ska i alla fall inte missa solsidan ikväll.never.
haha.
ne men ha en fortsatt trevlig söndag och njut va livet. pussar linda


liten glad tjej.
2011-01-18 • 19:53:45

hejsan!:)
idag började jag kl 08.15 och slutade kl 15.lite tidigare än i vanliga fall,så det gillas.efter skolan blev det stan med sötnosen erika,(som vanligt) jag fick med mig en tröja hem i alla fall.
vi har även hämtat våran söta vovve idag.skitfin hund verkligen.kommer förmodligen bild sen:)
haha,är sugen på vanilj te nu känner ja också,hihi mmm.det är mums!!
ska hoppa in i duschen och ringa älsklingen senare. kram!
åååh,på torsdag ska vi åka skridskor på jumpan,me like.


bad day
2011-01-17 • 15:57:22

 

idag är jag hemma och är sjuk...ont i halsen och magen:( uscha,igen kul.
ska nog gå o gör mig en kopp te och lägga mig i sängen o kika på en film. vet inte vad jag ska skriva och berätta nu heller.så jag ska försöka skriva meera imorn. puss

borta.
2011-01-17 • 15:21:41

jag har tagit ur min tungpiercing nu. Jag hade börjat fått väldigt ont i tungan sen jag byte piercing så tog jag ut den idag.Och sen gick det inte att stoppa i den igen.Så den är borta nu.Känns ganska skönt men ändå inte.

så nu är den borta:(

tråkigt,riktigt tråkigt.
2011-01-14 • 16:00:56

hej!
orkar/hinner egentligen inte skriva nu..haha.tråkigt nog.men jag kanske skriver ikväll i kväll eller imorn förmodligen. slänger upp en bild där man ser min nya hårfärg,hihi!
puss

lite dålig bild men den får duga.

en liten förändring
2011-01-10 • 20:47:12

mamma har precis färgat mitt hår också.Hoppas på att det ska bli lite mörkare brun än vad ja hade innan.Kan försöka slänga in en bild på resultatet imorn:)

ser dock väldigt mörkt ut på bilden:o

skolan.
2011-01-10 • 20:35:45

halloj!
skolan idag var typ världens segaste dag,asså shit.Jag var så sjukt trött idag och orkade knappt tänka...
Men det var kul att få träffa klassen igen i alla fall.:)
Efter skolan gick jag på stan med erika och senare kom Hanna ner och gick med oss.Jag och hanna tog bussen hem kl 18.30.Har ätit lite middag och hade tänkt mig att gå o lägga mig o sova efter att ja har sköljt ur färgen.Är en tröten tjej idag ja,så det ska blir skönt! hihi.
hörs.kramar

söt bild tagen fån google


seg dag alltså
2011-01-09 • 15:14:51


känner mig sjuk idag.Är snorig trött och allmänt seg.Men älsklingen kommer ner efter maten så då kanske jag blir lite piggare,vi ska väl i alla fall bara tare lungt och kolla på film.Sen ikväll så vet jag nån som ska gå o lägga sig tidigt för jag vill vara pigg och orka med skoldan imorn.Ett plus är att jag börjag tio i elva imorn så jag får ändå lite sovmorgon.skönt!!
Det ska väl blir kul o träffa kompisarna,vissa som man inte ens har träffat under lovet??
Men är då inte alls pepp på att sätta mig och lyssna på lärare som ska tycka i en massa i huvet på mig,haha.Men jag ligger bra till med mina studier och det går riktigt bra för mig i alla kurser.Är stolt över mig själv:)
bilden är tagen nu i vinter för ett litet tag sen av nina.Hennes blogg kan ni hitta här http://angelinaronja.blogg.se/
skriver mer imorn. hejj!

saturday
2011-01-08 • 17:21:24

hmm,vad ska man göra idag då? jag klev upp runt kvart i två idag,var så jäkla trött.Fast kan nog bero på att jag va vaken för länge inatt och natten innan också.Har typ vänt på dygnet helt,inge kul faktiskt..
ikväll ska jag faktiskt försöka lägga mid tidigare,eller ja,ganska mycket tidigare.Har ingen aning heller vad jag ska göra ikväll,ville att nina skulle komma hit men hon skulle hitta på något med sin fader ikväll och har frågat ALLA men ingen jefel kan ju ikväll... ledsen linda:(
Men kvällen ska inte få ta slut med att jag sitte hemma o inte gör ett skit.Jag hittar nog på nåt!:) hihi.
har inget att skriva om du,så detta duga? tråkigt nog.
kan slänga in lite bilder som får mig att må bra.
pussisar och kramisar från linda.


 
hanna,va småa vi va??♥


dansen♥ nina,jag och emelie

haha,jag har precis slagit till jonas när nina tog kortet.

Kristoffer Lysén



slippa kastal

älskar er alla mina vänner.

denna dag??
2011-01-07 • 11:34:05

Godmorgon!
jag klev nästan nyss upp eller egentligen så klev jag upp kl 9 idag för jag skulle egentligen på badet med ida,men tyvär så blev inet det av för jag är inge kry idag,har fått feber:/ och min hals kliar jag sönder snart. skit jobbigt,verkligen.
Så idag blir det till o vara hemma hela dagen,ligga o vila och kika på nå bra på tv:n!
mår jag bättre ikväll så får jag se om jag orkar hitta på nåt.Vill inte ligga hemma,inne nu dem sista dagarna på lovet men jag vill ju heller inte göra nånting för då kanske jag blir mer sjuk och det har jag inte tid med och absolut ingen lust med.Tänker INTE vara sjuk på måndag.
idag är det ganska skönt väder ute och inte så kallt heller, och då vill jag vara ute! bara -7 utomhus nu.
vill åka in på stan nån dag snart också...har kvar en massa presentkort som jag ej använt än.Men det får väl bli till veckan då.:)
kramhej!


sköna ljuva sommar..
2011-01-06 • 15:46:08

jag saknar sommaren nu faktiskt.Att bara kunna ta på sig shorts och ett lätt linne,och gå ut o lägga sig på studsmattan,lyssna på chillmusik och steka sig brun.Ta moppen och åka o köpa glass och umgås med alla underbara vänner i sommarvärmen och åka o bada.
Bara att få slippa ta på sig en massa kläder så fort man ska gå ut eller att behöva stå utomhus och hålla på o frysa ihjäl.
Fast jag älskar vintern så längtar jag till sommaren.Inte bara för att det är varmt och härligt.Utan för att denna sommar,(sommarn 2011) kommer att blir unerbart BÄST!!
Massa bilder sen en massa somrar.




gillar på nåt sätt denna bilden på älsklingen och jonas.
MoPppPe! ♥

dålig mobilbild.

nattbad i brunflo


denna sommar åkte jag och ida väldigt väldigt mycket moppe med varann.det blev många
sena moppekvällar!

storsjöcupen



jag och bästa vän hanna vestlund♥

friends and summer, it could not be better♥