ett år
2011-02-27 • 13:47:35

idag har jag och kristoffer vart tillsammans i ett år
jag älskar dig och jag är världens lyckligaste människa



booriing.
2011-02-26 • 20:01:11

vet inte vad jag ska skriva nu.bjuder på bilder i stället:) hihi.



kärlek
2011-02-26 • 15:30:03


Ge mig sommar!♥


lördag
2011-02-26 • 11:27:25

idag fyller världens bästa mamma år. så grattis kramar till henne!


döden
2011-02-23 • 07:22:39

hej hopp.
längesen jag skrev nu..har som sagt inte haft så mycket tid till att sitta här.
jag ska vara klockan 8 nu snart på lillänge där min klass ska samlas för att vi ska träffa en massa barn uppe vid spikbodarna där vi senare ikv ska göra en lek. ikväll ska jag samlas vid spikbodarna kl 10 och sen är allt slut runt halv 1 inatt....kommer va helt död imorn känner ja då jag börjar kl 8.döden!!
hoppas på att de blir kul i alla fall och att de är snälllla barn(`: hihi.ska börja klä på mig nu och dra mig iväg,vi hörs pepole.
puss och kram

jag o erika♥♥

snykkt
2011-02-18 • 13:52:51

hej bloggen?
just nu sitter jag på skolan,så sjukt segt! jag slutade tjugo över 11 idag men sitter på stödtiden som vi då har på fredagar för jag måste skriva en skit lång,skit tråkig rapport om min praktikplats.fan för sånt här,inget jag gillar. det ska vara klart idag också så jag har inget val än att sitta kvar då.. ska i alla fall ner på stan efter detta med erikagumman,vi ska bara chilla och kolla runt lite.sen ska jag hem,ducsha,äta och lite sånt för senare ikväll kommer älsklingen ner till mig. underbart för honom har jag saknat som ett as. puss på dig älskling!
får se om jag kanske skriver mer ikväll,får se om jag har tid.fast jag skulle inte tro att jag har de för ska köra fyrhjuling och massa annat med älsklingen så skriver imorn då i stället:) pussar och kramar på er. hadet!
har ju inga bilder på skolan.fast jag hade faktiskt en och de va på kristoffer,haha.
bjur på den då(`: älsklingen min.

segsegsegsegseg.och segt
2011-02-17 • 19:40:32

halloj!! idag va jag på stan idag med erika,har inte köpt nåt.kollade mest runt lite bara:) slutade halv 5 idag,är galet trött nu och ska gå o lägga mig snart tänkte jag..hade tydligen ställt klockan på halv 8 imorse när min buss går tjugo i 8-.- braaa linda...så jag va på skolan till kvart i 10 ist.allmänt seg dag måste jag säga,åkte en halv mil på skidorna idag också,"stolt".ne gud,detta blev ett tråkigt inlägg,haha!!
gonatt?♥
här är i alla fall jackan jag funderar på.


lördag!
2011-02-12 • 14:07:52

tjafan!
sov ungefär till halv 10 idag.och jag som tänkte att jag skulle sova ut lääänge idag,men nej.icke. nina kommer idag och sover här,får se vad som händer då,blir kanske en hemma kväll med en massa bra filmer och en massa gotta.eller så drar vi ut:) vi får se vad denna lördags kväll bjuder på.vi lär förmodligen ta en massa kort som kanske kommer upp här sen,who knows..i alla fall så skulle jag egentligen ha praktiserat idag:o hade absolut ingen lust att kliva upp för att få göra en massa slavgöra så ja,jag sjukanmälde mig! hoppas på en fortsatt trevlig lördag.livet leker! puss


absolutely fantastic
2011-02-09 • 14:59:32

hello guys.
stålande sol ute,awezsome:D ska gå ut en sväng tänkte ja,och gustav får nog följa med.jag längtar verkligen till sportlovet nu som är vecka 11?? eller det kanske är vecka 10,ingen koll haha,det ska i alla fall bli skönt o komma bort från skolan,arbete osv...plus att det blir en massa skidor! hannabästavän följder kanske med också,underbart. sitter o lyssnar på musik,just nu på här kommer alla känslorna med Per Gessle.får en gym sommarkick,börjar längta till sommarn nu så jag kan spy.längtar speciellt mycket till storsjöyran!! helt sjukt.jag ser framemot sommaren två tusen elva.:D
puss och kram linda!


ego


sweet
2011-02-08 • 14:56:50

Laddar upp med en coca cola vanilla,och detta kan jag dricka en massor av! mumma.




livet leker och jag gillare!
2011-02-08 • 14:30:54

hejhops! är hemma från praktiken idag igen..Men ska gå imorgon i alla fall.:)
det är sjukt fint väder ute,-2 och strålande sol!:D underbart. skulle så gärna vilja gå ut o gå en sväng men det är inte så bra när jag är så förskyld som jag är.tyvärr:/ ska ta en kopp te och lägga på mig på soffan o mysa på.syster kom precis hit också.trevligt:) vet inte vad jag ska skriva mer,haha.inte på skrivhumör just nu så detta får duga.puss & kram


livet leker.
2011-02-07 • 15:39:04

sjuk idag,fast det gör mig inget att jag missar en dag från praktiken! bara skönt,haha.jag har länge funderat på att tattuera mig och haft många ideer om hur den ska se ut och vart den ska sitta,storlek osv.jag har två funderingar just nu som jag känner att nån av dom vill jag ha.

jag funderar på denna,det är mitt stjärntecken(tvillingarna) och krilles stjärntecken(skorpionen)
en bild som jag har ritat upp själv hur den ska se ut i så fall. den ska sitta vid fotkulan

sämst bild verkligen,men en typ av två stjärnor där.
vilken blir det?

ännu en söndag
2011-02-06 • 18:43:19

skön lördag igår måste jag säga.
idag,ja vad ska man säga...söndagar är den absolut segaste dagen i veckan.idag har jag i alla fall duschat,smörjt in mig,målat naglarna och tagit det lungt framför en film:)
kristoffer skulle egentligen komma ikväll men så blev det tyvärr inte så jag får fortsätta tillbringa denna söndag ensam med en godis skål framför nån film.skönt de med egentligen.
i fredags var ju jag och älsklingen på bio och såg filmen the next three days. http://www.svenskabio.se/index.php?id=1027. Den var verkligen spännande och väldigt bra,enligt oss:)
i morgon fortsätter min praktik på boda borg.jag börjar tio och slutar fyra,och jag HOPPAS på att det kommer en massa folk,annars blir jag så lätt uttråkad att vara där. det var inte alls som jag hade tänkt mig att få ha en praktik där...mina förväntningar var högre.Men vad säger man,jag ska försöka stå ut att vara där en vecka till,haha!Men i fredags så gjorde dennis(min handledare) min dag till nånting bra,för jag och sebastian fick nämligen prova på att köra en omgång inne i laserhallen mot tre andra tjejor,det var nånting som jag gillade starkt,så sjukt kul men jobbigt!! i morgon blir det dans halv 9 till halv 10 också:D som jag har saknat dansen...jag har varit sjuk en massa och tyvärr missat dansen tre gånger:( men jag tar igen det imorn,ska ge järnet! tänkte ringa älsklingen min nu så,we hear something later,bybye!:)



några bilder från idag.


i will try
2011-02-03 • 11:14:09

riktigt längesen jag bloggade nu...
har haft så fullt upp med en massa annat!
just nu så praktiserar jag på boda borg och ska vara där i två veckor,det funkar bra:)
idag börjar jag kl 4 och slutar 10 ikväll.Det är väldigt skönt. imorn tänkte jag och älsklingen gå på bio sen sover vi hos mig.mysigtmysigt!!
på lördag ska jag förmodligen ut med tjejorna.ska blir kul och väldigt trevligt att få umgås lite.
just nu kollar jag på en film,The Book Of Eli.riktigt bra.
jag har även varit mycket på stan och fått med mig en massa nytt hem till garderoben plus ett par skor.
jag ska försöka skriva med imorgon,om den tiden finns till.sitter knappt vid datorn längre,jag har helt enkelt en massa annat trevligt för mig,hihi. 
ha det,pussar.

bjuder på en konstig gammal bild.